WAJAH-WAJAH DI HUJUNG LENSAKU IV - Amelia Jolie * Norafiqah Jeffrey * Muhammad Norhafifi Jamaluddin

Saje nak make over + super impose....tahap sederhana jer ni....
Amelia + Angelina Jolie
Haaa... siapa yang x kenal dia ni.....kekasih Brad Pit....
Yang ni pulak.....sedara sekaum hawanye.....Amelia Jolie....
Semua ni guna adobe photoshop la kan....+++ Image adjustments ++ ape2 yang patut la...ada macam2....ni semua aku banyak tuntut dari Cikgu Murni.....yang sehati sejiwa ngan Amelia Jolie ni.....tapi aku masih x pandai lagi nak buang kesan2 cantuman gambar ni....nampak x berape kemas...nanti nak tanya lagi kat Cikgu Murni....Ape2 pun..Terima kasih banyak2 Cikgu Murni....Jasamu x kan ku lupa.....
Sori Mr Rizqa n Mr Alel krn telah menyuper ngimpose wajah gadis istimewa ni.....

Yang ni dah guna filter pulak....kesan water colour......
Norafiqah Jeffery + Beyonce
Ni pulak..... Fiffy.....guna rambut n body Beyonce.....

Yg ni.....sblum disuper impose....tapi image adjustments...+++ntah ape2 yg ada kat tool sebelah kiri tu...Cikgu Murni ajar...Aku ubah latar belakang n buang kesan2 pimples...jadi bertambah cun si Fiffy....Ok x Fi?


Ni wajah asal Fiffy semasa sambutan Hari Raya kat Yap Tau Sah.......student MMU (MultiMedia University)......

Muhammad Norhafifi Jamalluddin
Wajah lelaki Melayu ni milik student Tkn 5 dari SMK Paloh yang memenangi hadiah Utama Pertandingan Logo Komuniti Sembrong hari tu......Orang seni la ni....
Gambar atas guna kesan filter...bawah pulak lebih kepada gradient


kesan jerawat telah tiada....
Yang ni gambar asal hafifi......
Terima kasih sekali lagi kepada cikgu Murni....yg telah banyak membantu memurnikan foto2 yg aku amik sendiri......biasalah guna DSLR Sony tu.....(tgh berangan ntuk dapatkan jenama Nikon @ Canon pulak.....berapa RM la agaknye)

5 arts:

adique said...

uhuk..uhuk...tetiba tersedak la plak.....sapa ek Amelia Jolie tuh? adakah dia sedara tiri Cikgu Murni tuh? hehe

erm walaupun gambar Amelia Jolie tuh agak mengerikan tp cubaan tuh berjaya...pape pun at least kita cubakn..mylin berjaya sebab berani mencuba...try and error..tuh yg kita saspek sgt2 kat mylin ni :)

cuma gambar Amelia Jolie tuh kesan tudung tuh leh clearkan lagi sebab nampak2 sket lagi warna tudung..eh tudung pink kn? hehe

tapikan kak..jgn la puji melambung, kita takut kita jatuh dan sakitnya tak tertanggung nnt..kita sama2 belajar :)

fiffy said...

hahah saya jadik beyonce ? hahaha malu saya ni ;DD

mylin said...

-adique
....TK adik Amilia Murni....komen membina tu....pasni kalu ada mangsa super impose...kena pastikan tiada kesan2 cantuman...sebenarnya kena rajin.....kan...?????

-Fiffy
..ihik...ihik..ihik....dah soh Madam Saadiah tengok lum..???? Pasni nak make over wajah dia lah....boleh X???? hehehehe

fiffy said...

dah kasik tgk dah, haha buat lah nk jgk tgk dia jadik sapa, megan fox ke? ahhahahahha

Anonymous said...

pokcik ni..2bln pokcik diluarnegara..sajo2 jo..rindu pd ko mylin..nila baru pokcik 'go blog'den tgok mcm2kejo ekau buek yo..senonoh betul ekau ni..sumo bendo nk ko buek..sumo bendo nk ko cubo..jgn ko jdi bomoh tahi bintang yo..alahai..ni gambo anak sapola yg ko 'world'kan..sumo tu kaum kerabat eko yo..alahai..come2 yo..nk jugak den tgok gamba eko jdi bollywood ko..plywood ko..buek la yg senonoh2 yo..den tggu ..bye mylin..den nk poie banda jumpo bomoh tahilalat ni..banyak tul tahilalat kek bdn den ni..sumo ado..banyak rahsio ni..

Post a Comment

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 mylinart |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.