Sculpture Block,The Art of easy Sculpting

How to make a spiral plywood vase

How to Draw the Figure From the Imagination - part 2

Marbling Magic - An Introduction to the Art of Marbling

Making and Reproducing Small Marbled Papers

Making Marbled Paper in Florence, Italy

The Art of Marbling | Crafting a beautiful book

koleksi gambar sumber ilham...

ahaaaaa... ni untuk arca tema pergerakan tau... n gambar2 ni sebagai sumber ilham... maknanya gambar2 ni nnt awk olah ( permudahkan, tambah tokok, piuhkan, dll ) sampai jadi yg sesuai utk arca...
contoh gambar yang sesuai ....

yg ni koleksi gmbr pergerakan dr fail sy sendiri...












hahahhaah... best kannnn.
bdk2 skola ni msti kenal siapa individu kat atas tu kannn...
..pendek kata banyak lagiiiiiiiii la idea/sumber ilham.... tajuk ni mmg best.. slps ni korg kene lukis/catan realistik. pilih 3 jer... nnt sy ajar....


Tak Terkejar Masa....

Sejak akhir-akhir ni, rasa mcm dah x leh handle pengurusan masa..... dulu dah kronik tp sekarang lebihhhh kronik n kritikal.... blog pun dah x smpt nk jenguk apatah lg nk update.... Masa untuk diri sendiri mmg zero..... apatah lagi nk mengabdikan diri dgn kusyuk... perghhhhhhh..... jawabbbbb!!!

Naik tahun 2016......
Januari - Februari ..... fokus kat cari idea, penghasilan dll smuanya utk festival layang2 lahhhh... 459 ekor layang2 utk 3 team yg cuma 9 orang.. mujur ada ikha... masuk kami 13 org laaa.... (keje utama x dpt fokus sangat, mcm diketepikan dulu)..... semuanya utk layang2 shj, sampaila saat paling hebat 23-28 Feb kat Pasir Gudang.

Mac ... naik  jer Mac, ada UK 1... kene bina item, pastu kene tanda... tp memangggg TAK TANDA pun.... sampai la ni, x siap lg tanda....
Pastu SPM yg kluar pd 3 mac tu, kene buat post morterm... dahla berlaku kemerosotan dlm kebanyakan subjek....
Galeri Seni N Layang2 pun x leh layan...
12-13 Mac ke Temerloh - Jerantut. Layan majlis Paksu Ikha Nikah
19 Mac kat Johor pulak....
11-19 Mac ni cuti, tapi abes n korbankan masa utk majlis perkahwinan ni.... termasukla photshoot.
tp keje aku.... mampuihhh... naik cuti dah kene online markah saps ni....mampuihhhhhh....
naik cuti, ada mesy PIBG, Persidangan UMNO perghhh.... Ayu kawen... photoshut lagi.... Galeri.... keje kursus.... blablablablaaaaaaaaa

hanya mampu berdoa, moga Allah permudahkan smua urusan n ada masa ruang n pluang berkhalwat utk mengabdikan diri.........

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 mylinart |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.