Cenderahati Kreatif atau Koleksi Peribadi...Lukis Kaca...Potret....Catan.

Kepada sesiapa yg berhajat utk bagi cenderahati, souvenir atau apa2 gift n present yg ada nilai seni luar biasa atau lain sikit daripada yg biasa utk org yg special, kawan2, mak ayah atau pihak2 tertentu....hah..!!!. Apa kata cuba telek2 contoh hasil kerja yg kreatif mcm kat bawah ni..... .Boleh tempah tau....
Kalu nak tempah...atau runding ttg konsep atau RM...pegi jer www.facebook.com/abaiey jr omar
atau telefon 013-39388277. Boleh jugak telek kat blog dia....
ermmmm..tengok ni.... pasu kaca yg dah dilukis....
Ni hasil yg paling aku suka....comel kan!!!!!
Ni balang kuih ni.... boleh jdkan koleksi peribadi....gunakan utk isi kuih masa raya kan.... (Set gelas n cawan pun dia ada buat jugak)
ni pun cantik jugak....boleh jadikan perhiasan...
Kawan aku ni.... mmg kreatif....n halus hasil kerjanyer... pencinta alam sekitar pun ya jugak... ni botol2 terbuang...kutip n lukis... hasilnya...wowww... menarik kann..
Tengok....boleh lukis lencana sekolah lagi..... SMK Bandar T6 tempah ni... utk diberi kepada beberapa IPTA kat KL tu...
Tulisan khat pun dia ble buat kat cermin.....
hmmm.. kalu berminat ngn catan...teknik cat air pun dia ada buat jugak.... (Catan 2 keping ni dah terjual...)


tema atau konsep....boleh dirunding.... Kebanyakan hasil kerja beliau ni... modern style...
ehh..!! lakaran ni pun termasuk kat sini jugak....
Kalu berminat utk buat lukisan potret pun boleh....nak yg hitam putih....

atau berwarna..... Kalau anda berminat....Tepuk dada..tanya selera....Usah diragukan...hasilnyer mmg tidak mengecewakan...
Inilah org yg kreatif tu.... my fren....Mohd Akbar Omar...Artis n model sambilan...hahahaha Aku tolong promo jer...harap2 lepas ni dia x menang tangan...hahahaha..... hihihi.... kalu dia bz....tempah ngn aku pun boleh jugak....(tapi sering saja beralasan......ayat yg biasa "tak sempat laa")
Jadi........ kalu berminat....Apa lagi..... Sila tempah.........sekarang!!!
Kalu nk tempah melalui blog ni pun boleh jugakkkk... tulis jer kt ruangan komen kt bawah atau kat Chat Box...

1 arts:

Ema Blog said...

boleh tahu berapa harganya utk lukis atau buat tulisan

Post a Comment

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 mylinart |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.