Soalan Kerja Kursus PSV SPM 2016 dah keluar....

Soalan KRSV untuk SPM 2016 dah keluar dahhh... jom belek2 jom!!

Adoiiii tgok soalan ni.... mcm x mesra dgn jiwa remaja la... x dpt 5 tapi dapat 2 pilihan yg seiring dengan citarasa jiwa muda dorg pun dah cukup laaa. mcm soalan tahun 2012.. ada buat painting kat kasut kanvas dengan beg galas daripada batik tie and dye... mmg best... smua bersemangat....

yang tahun ni punya....
no. 1 - Pembungkusan COKLAT
no. 2 - Model bilik penginapan Hotel Bertema
no. 3 - Reka bentuk Korporat dan pengiklanan
no. 4 - Penyangkut baju - ukiran kayu
no. 5 - Arca - tema pergerakan
no. 6 - Pasu - tembikar
no. 7 - Penyedut Hampagas Dwifungsi
no. 8 - Duit Kertas Malaysia edisi peringatan
no. 9 - Cetakan Timbulan

dalam banyak2 soalan ni, yg aku rasa boleh layan cuma soalan no.1 pembungkusan coklat n no. 5 arca pergerakan jer... selebihnya kalu nk cuba boleh la no. 4 ukiran penyangkut baju n no.3.. logo n iklan  identiti  korporat tu

ni contohhhhh jer... tgok pun dah rasa best kannn... ok.. bdk2.. buat 2 soalan ni jela yer...

8 arts:

Unknown said...

smk nanga dap pilih soalan nombor 2

mylin said...

wowww yeke.. soalan tu menarik jugak, cuma nk kene pastikan sesuai dengan tema cerita rakyat malaysia... cth cerita puteri pandan brduri, si luncai ke.. pak kadok ke...

Unknown said...

Yeke ?? Ni yg buat kite seronok

Crystalz Light Lieynda said...

mkasih f0r it...

Mirabella julielyana said...

Soalan 5 .. Nmpak best , dlm minggu nie pon tengah buat lukisan untuk pgesuaian, thank utk idea tuu

Mirabella julielyana said...

Soalan 5 .. Nmpak best , dlm minggu nie pon tengah buat lukisan untuk pgesuaian, thank utk idea tuu

Abu Zakaria said...

salam bro..saya bukan aliran psv tapi saya ada ambil sbgai sbjek tmbhn..perlu ke saya ambil kerja kursus ni skali?

mylin said...

wslm... kalau dah namanya ambil psv, mestilah wajib buat kerja kursus... psv ada 3 paper. jawab 33.

Post a Comment

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 mylinart |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.