Soalan Kertas 2 Pendidikan Seni Visual SPM 2015

Soalan bocor ni.... yahoooo..
Eheheheheh... suspen la bunyi ayat tu... yela, mmg bocor pun kannn... ada masa utk awak2 buat rujukan n test power masing2...

hahhhh... utk calon2 SPM 2015... smua dah tgok soalan psv kertas 2 kannn.!! utk yg amek seni la kannn
Soalan mana yang senang????????
Hahahahah smua susah kan... komplikated.. tapi cabaran yg best tu...
Personally...  i suka soalan.... (ikot ranking)

NO. 1 - pasal blackout n belajar guna lilin ATAU lampu minyak tanah..kesan jarak dekat, cahaya n aksi tu yg best... nnt kita google image yer... cuba klik sini..

pastu..

NO. 4.  Ada ibu burung, anak2 dia, yg dok dalam rimbunan rumput, daun & ranting kering yg terletak di BAWAH kayu reput di dalam HUTAN... bertimpa2 n berlayer2 kannn.... susah gak nk cari imej.. tp yg ni boleh bantu kot..

pastu.... 

NO. 6...  awk si angkasawan... smpai planet yg makhluknyer mcm manusia, tp muka bertutup. mcm pakai topi keleder.. (power rangers boleh???)  pastu bajunyer pun pelik n ada bangunan canggih n pengangkutan pun maju... alahai.. boleh la ni... ada kenderaan yg terbang2.. hah cuba rujuk sini

lagi...

NO. 5... pahlawan lebah n tebuan tgh bertarung brebut madu atas kuntuman bunga... dlm sebuah taman bunga... hahhhhh dan disaksikan oleh serangga lainn ... ada la yg banyak lukis tajuk ni tp ala2 katon ni kanggg... ok cuba tgok imej2 ni.. sesuai x?

soalan NO. 2...  n NO. 3... aku xnak ulas...  x berapa minat.. heheheh...

Jom google.. cari contoh2 yg boleh dijadikan lakaran... cuba lakar n buat olahan... nnt kita buat kelas n bincang mana idea yg trbaik n cuba warnakan...



6 arts:

Baekhyun_Jhope Forever said...

Thank you...

mylin said...

wlcm

Anonymous said...

Soalan no 2?

Primadonna Ming said...

ada contoh soalan 2 tak?

mylin said...

hurmmmm soalan 2 x minat... sebab tu x cari.... xpe nnt sy cuba carikan yer...

jackson wang said...

Thank you

Post a Comment

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 mylinart |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.