Body Power Gym - Architects of Fitness

Mak Oiii....Mat Otot!!!!....
Bukan niat nak jadi Mat Otot atau Minah Otot mcm dlm gambar ni.... (kalu jadi pun apa salahnya).....tapi lebih kepada mengekalkan kecergasan atau meningkatkan daya tahan kardiovaskular...Lain-lain sebab mungkin nak bakar lemak...atau turunkan berat badan.
Kalau berminat.......datanglah ke Body Power Gym, di No.1, First Floor, Jalan Tembikai, Kluang, Johor......Sesiapa yg berminat.....dan nak tau jenis servis yg telah diprogramkan.....ble tengok keterangan dlm gambar kat atas atau telefon Diana, Nancy atau Wagner ......07-7725494 atau 012-7249797.
Ada banyak program kecergasan yang disediakan.....dengan kadar bayaran yang mesra pelanggan....Paling murah RM50 sebulan (untuk kurang 18thn atau lebih 54thn ke atas). Untuk umur 18 hingga 24 thn.....sebulan RM60. Pendaftaran seumur hidup RM 170. Ble dpt diskaun kalu dtg berkumpulan....kalu nak bayar hari pun bole jugak.....RM10 - RM15.
Cardiovascular Training Area.........
Strength Machines Training Area.......
Dibuka setiap hari kecuali hari Ahad dan public holidays. 7.30 pagi - 11.00 pagi dan 3.00 petang - 10.00 malam.
Sabtu dibuka 3.00 ptg - 10.00 malam.
Nak join diorang ni.......??????
Semua foto by Nikon DSLR D5000 milikku.....
Dari kiri....Madam Manisah, jurulatih Diana, Nancy dan Madam Rohaniza.....
Kat sini juga ada jual macam2 bende.....bacalah sendiri....nampak kan????
Nilah keje diorang.....yang sebelum ni "terbang ke awan"......ala zam zam ala kazam.......
........hmmmm....kesimpulannya.......semua orang kene sedar kepentingan penjagaan kesihatan.....
x semestinya kene pergi ke gym.....tapi ada pelbagai alternatif....panjat gunung, joging, badminton dan macam2 lagi lah......

Pada masa yang sama..kene lah jaga makan.......boleh jugak amik makanan tambahan.....

9 arts:

adique said...

wah wah...padanlah selalu nampak ber3 ye..rupa2nya dia bergym..erm nampak menarik dan tertarik...dari sehari ke sehari sebenarnya nak attend gym ni tapi tak berkesempatan la..

mylin said...

Meh la join.....menambah kemeriahan....

nas aka nieza said...

hahahaaaaa.....kat sini ke rupanya gambar terbang tu....d luar kotak fikiranku.......pepun,tabik spring la kt kak lin....badan dh fit cmtu pun layan gym lagi...patotle maintain cun...hoho

nadiah said...

gym ni kat area mana ek? nak pegi la

Anonymous said...

gym ni campur laki pompuan ek??takde kelas aerobik plak.
tapi harga dia mmg murah compare yg lain.

yg di bawah said...

menarik dan berminat...tapi sy tak pandai..ada yg ajar ke..sy nak kuruskan badan ni

Anonymous said...

Ade jual Dumbell x kt cni?

Luqman Hakim said...

assalamulaikum. nak tanya, harga masih sama ke ? saya mengalami berat badan berlebihan. ada trainer tak ?

mylin said...

Walaikumsalam.... harga ada naik sikit. pendaftaran keahlian seumur hidup jd RM260 n bulanan RM70...
Trainer mestila ada.... n sgt membantu... n ada program yg disediakan....

Jom la join skali..

sori x jwb yg atas2 tu.... dumbell ada jual jugak..

Post a Comment

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 mylinart |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.