Cuba teka....

Jom masuk pertandingan TEKA KAKI..........Kalu semua betul hadiah melancong beb...

1.
2.
Ni kaki rockers ni....

3.
Pandai2 la korang teka....kaki siapakah ini......

4.
Yang ni pulak....kaki saper???? orang sport ni.....

5.
Agak2 korang la.......ni kaki saper ni???????


Rasa-rasa....kat mana lokasi gambar ni aku ambik... dan bayang sape pulak tu....????

7 arts:

lindadeen said...

ko ni... suka sgt main bayang2 bhye tau...

nas aka nieza said...

mcm tau je tempat kt gambar ni....kt festival layang2 kan2..betol x?kalo betul kak lin belanja kite makan sminggu ar..hehe

mylin said...

Salah sesangat.....x dapat la awak kaklin nak belanja awak...

nas aka nieza said...

LET ME TRY TO GUESS:
PICTURE 1: KAKI KAK FARIDAH/KAK SITI
PICTURE 2: KAKI KAK ITA, AKAK TUKANG SAPU
PICTURE 3: KAKI CIKGU RAZAK SPORTING
PICTURE 4: KAKI MAMAT POYO AKBAR
PICTURE 5: KAKI KAK AMELIA MURNI
GAMBAR LAST,XTAU BAYANG2 SAPE, TAPI RASENYA MASA HARI SUKAN SMKBT6 2009.BAYANG SORANG CIKGU PEREMPUAN BERSAMA 3 ORANG PELAJAR.
P/S: Kalo betul walau satu gambar pun mesti ade ganjarannya orait?i'm waiting my gift...huhu

mylin said...

Ahak ahak ihik ihik.....mmg ada yg btul....tapi pun byak yang salah gak...x nak komen lebih2...nanti org lain x berpeluang jawab...nak tau lg jom kita lepak kat railway @ old town..ble cerita lebih2 sikit....

puterikasih_68 said...

Lin aku dah bukak blog kau ini bermakna akupun muda macam kau juga.....

mylin said...

Ha....camtulah....jangan menyerah pada keadaan dan masa....hikhikhik

Post a Comment

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 mylinart |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.